Dag Allen,

Graag delen we aan jullie mee dat wij, Bianca Kuipers en Mirjam van der Spek, na 15 jaar 24/7 op aan te hebben gestaan voor ons mooie bedrijf Kuipers en Houtman, het stokje over gaan dragen aan een nieuwe eigenaar.

Na vele jaren waarin we met jullie een erg fijn netwerk hebben opgebouwd, willen we jullie bedanken voor de fijne tijd die wij met jullie hebben gehad. Graag laten we jullie dan ook kennismaken met onze opvolger.

In de afgelopen jaren hebben wij Kuipers en Houtman laten groeien tot waar het nu staat. Met trots dragen wij ons bedrijf en fijne team dan ook over aan de nieuwe eigenaar.

Ons team zal vanaf 1 januari 2024 geleid worden door Jenny Hof. Alle vertrouwen hebben wij in haar. De ervaring, kennis en ook haar netwerk zal bijdragen aan een verdere groei van Kuipers en Houtman.

Uiteraard zal er in de samenwerking met jullie niets veranderen. Al onze medewerkers blijven de kwaliteit leveren die jullie van Kuipers en Houtman gewend zijn. De aanmeldingen gaan al veelal via ons aanmeld telefoonnummer of aanmeld emailadres. Dat zal vanaf nu ook zo blijven. De directe lijnen met Bianca en Mirjam zullen vervallen. Uiteraard blijven de contactpersonen, zoals jullie deze nu gewend zijn, bestaan.

Dit gaat via onze coördinatoren en teamleider.

Aanmeldnummer:                             0625105667

Aanmeld emailadres:                         aanmelden@kuipersenhoutman.nl

Teamleider Linda Tent:                     0627833672

Coördinator Maudy Niehoff:             0611467696

Coördinator Celestine Schrör:           0629221911

Coördinator Sanne Gerritsen:            0615488854

Wij wensen iedereen alle goeds en wie weet treffen we elkaar via andere lijnen.

Lieve groet, Mirjam en Bianca

En uiteraard hier een eerste kennismaking met Jenny:

 

Graag maak ik meteen van de gelegenheid gebruik om mij aan jullie voor te stellen. Mijn naam is dus Jenny Hof en ik werk sinds 2017 in de jeugdhulp sector. Dit was altijd al mijn wens. Ik ben rechten gaan studeren om kinderrechter te worden maar dat liep toch anders. Ik had toen al een leuke baan bij de gemeente Assen en heb daar mogen groeien en ontwikkelen naar een leidinggevende functie. Na 16 jaar sociaal domein, sport en welzijn bij de gemeente Assen mocht ik bij de gemeente Heerenveen kwartiermaker toegang jeugd worden (en later teamleider). Daarna volgden managementfuncties en veranderopdrachten bij diverse organisatie in de jeugdhulpsector. En daar ligt ook mijn hart.

De prettige gesprekken die ik heb gehad met Mirjam en Bianca geven mij veel vertrouwen dat ik met het team van Kuipers en Houtman een mooie tijd tegemoet ga en met jullie als netwerkpartner net zo’n stevige relatie ga opbouwen als Mirjam en Bianca dat hebben gedaan.

 

Vriendelijke groet,

Jenny Hof